Alle winnaars ‘Stem & Echo’

12 / 03 / 20
‘Schrijf een echo bij een tekst van een bekende auteur’, dat was de uitdaging van de ‘Stem & Echo’ wedstrijd. Zeven donderdagen op rij verscheen een nieuwe tekst. Zeven weken lang ontvingen we veel straffe inzendingen. Vorige week maakten we de eerste vier winnaars bekend, vandaag komen daar de andere drie winnaars bij.
 
Auteurs Pen Stewart, Vanessa Daniëls en Katrijn Van Bouwel zorgden voor de laatste drie fragmenten. Nu kiezen zij hun favoriete echo’s.
 
Tromgeroffel …
 
De respectieve winnaars zijn Wim De Vos, Lode Van Wabeke en Anke Senden! Met prachtige beelden en dromerige sferen schreven zij zich een weg naar het hart van de drie jurerende auteurs. Proficiat!
 
Alle winnende teksten verschijnen in het exclusieve Creatief Schrijven-notaboek. De zeven schrijvers die er een plaatsje bemachtigden zijn Rhea Cecile, Michel Schynkel, Marie Peters, Bas Tuurder, Wim De Vos, Lode Van Wabeke en Anke Senden. Benieuwd hoe het eindresultaat eruitziet? Het exclusieve Creatief Schrijven-notaboek is binnenkort verkrijgbaar!