Vier redenen waarom je Schrijfdag niet mag missen

17 / 04 / 23

Over enkele weken is het zover… onze Schrijfdag in het Vlaams Parlement! Als gepassioneerde schrijver is dat het evenement om bij te wonen. Maak je agenda dus vrij en kom op zaterdag 29 april naar de Schrijfdag. Kocht je nog geen ticket of ben je nog niet overtuigd? Hieronder geven we vier redenen waarom je Schrijfdag niet mag missen.

 

1 Ontmoet auteurs zoals Jeroen Olyslaegers en Sulaiman Addonia

Op de Schrijfdag zijn er een heleboel workshops, lezingen en infosessies waarbij een groot aantal getalenteerde auteurs jou hun wijsheid zullen overdragen. Als je wat tijd hebt tussen je workshops, lezingen, info- en feedbacksessies door, kan je je boeken door hen laten signeren. 

 

2 Leer gelijkgezinden kennen

Schrijven wordt vaak gezien als een eenzame bezigheid, maar dat hoeft zo niet te zijn. Op de Schrijfdag krijg je de kans om mensen te ontmoeten die net zoals jij bezig zijn met de kunst van het aaneenrijgen van woorden. Leer hen kennen tijdens de workshops, lezingen, info- en feedbacksessies en wie weet, ontmoet je wel een schrijfvriend voor het leven.

 

3 Word verliefd op het literaire hart

Het literaire hart is de centrale plaats op de Schrijfdag. Doorheen de dag kan je hier schrijfgenoten ontmoeten, door de boeken- en tijdschriftenstand snuffelen of meedoen aan het scrabbletoernooi. Bovendien zijn er ook signeersessies. Heb je tijd tussen je workshops, info- en feedbacksessies? Hier moet je zijn!

 

4 Vier de 20ste verjaardag van Creatief Schrijven vzw

Creatief Schrijven vzw wordt dit jaar 20! Dat maakt deze Schrijfdag extra speciaal. We ronden feestelijk af met onder anderen Jan Ducheyne, Esohe Weyden en Frank Vander linden. Daarna volgt de receptie waarbij we klinken op de twintigste verjaardag. Een moment dat je dus niet wil missen.

 

Samen maken we er een prachtdag van!

 

Koop nu jouw ticket

 

Sulaiman Addonia © Lyse Ishimwe

Jeroen Olyslaegers © Stephan Vanfleteren