Schrijfdag in Vlaams Parlement: praktisch

26 / 04 / 23

Een goede voorbereiding helpt om meer uit de Schrijfdag te halen. Ben jij erbij? Lees dan zeker alle info. 

We zien je op zaterdag 29 april in het Vlaams Parlement.

Toegang vanaf 9.15u. We starten om 10u. 

 

 

Toegang Vlaams Parlement

Het Vlaams Parlement heeft verschillende ingangen. Op de Schrijfdag is de enige juiste ingang via het bezoekerscentrum. Adres: IJzerenkruis 99, 1000 Brussel. Meer over de bereikbaarheid lees je op de website van het Vlaams Parlement.

Het Vlaams Parlement heeft strikte veiligheidsvoorschriften en een uitgebreide aanmeldingsprocedure: je passeert zoals op de luchthaven eerst door een veiligheidsscanner. Het is dus extra belangrijk dat je op tijd komt en scherpe en gevaarlijke voorwerpen thuislaat.

Breng zeker je identiteitskaart mee. Zonder identiteitsbewijs kom je er echt niet in en dat zou bijzonder jammer zijn.

Ook je Schrijfdagticket is belangrijk. Dat scannen we aan de ingang. Zo heb je  meteen je persoonlijke dagprogramma bij de hand.

 

Goed om te weten

Er is wifi in alle zalen en het gebouw is rolstoeltoegankelijk. s’ Middags is er een lunchbuffet met ook vegetarische en veganistische opties. Wees gerust, er is voor elk wat wils.

 

Signeersessies met auteurs

Tijdens de lunchpauze én de receptie signeren verschillende auteurs die op de Schrijfdag aanwezig zijn. Koop een boek van je favoriete auteur(s) bij de stand van Standaard Boekhandel (cashless) en laat het meteen signeren! Een uitgelezen kans om met de auteur in gesprek te gaan.

 

Schrijfdag in beeld

We leggen deze veertiende Schrijfdag vast in woord en beeld. Tijdens het evenement worden foto’s en filmopnames gemaakt. Lachen naar de camera mag zeker.  We delen dit beeldmateriaal na afloop op onze sociale media.

Deel je zelf iets over de Schrijfdag, wat we uiteraard zeer fijn zouden vinden, gebruik dan zeker #schrijfdag2023 en tag Creatief Schrijven.

 

Tot zaterdag in het Vlaams Parlement!

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mail naar schrijfdag@creatiefschrijven.be