Jong en TOTAAL verzot op schrijven?

04 / 04 / 21

TOTAAL is er voor een nieuwe generatie (taal)makers. Voor wie de letteren op zijn kop wil draaien en voor wie aan de volgende grote roman werkt. Voor ongepubliceerd talent dat wil doorgroeien en niet bang is om daarvoor de onbetreden paadjes in te slaan.
TOTAAL staat voor een brede culturele voedingsbodem als inspiratiebron, en stimuleert ontmoetingen over disciplines heen en zijn je wegwijzer naar kansen waarmee jij jezelf als schrijver, maker, artist op de kaart kan zetten.

Dit jaar stelde TOTAAL een deel van het programma van de Schrijfdag samen. In de TOTAALtalks hoor je makers aan het woord die je inspireren met hun verhaal. Hoe slaagde Laura Janssens van Niet Nu Laura erin haar Myspace-pagina om te toveren tot het uitgeven van een cartoonboek? Maya Strobbe van Ramsdam Books deelt  hoe je een kunstenaarsboek maakt én het zelf kan uitgeven. Don Pandzou en Lieven Miguel Kandolo vertellen je alles over hun boek ‘Yaya na Leki’ dat ze dit jaar uitbrachten. 

Ook bij de individuele sessies zitten er aantal TOTAAL-pareltjes. Laat je literaire tarotkaarten schudden door Annemieke Dannenberg. Ga op kwetsbaarheidsconsultatie en krijg een kunstvoorschrift in de Kriebelsessies van Evangeline Agape of ga in gesprek over poëzie en engagement met Klimaatdichter Moya De Feyter.

Goed nieuws voor de -26 jarigen die krap bij kas zitten. Zij krijgen namelijk 50% korting op hun ticket.